Despre mine

Salut!

Am 25 de ani, m-am născut în Rădăuți, județul Suceava. Am absolvit în anul 2010 Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, urmând mai apoi cursurile Facultăților de Drept și cele ale Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Management ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu o bursă de studii la Universitatea Paris 13 Sorbonne, Franța, în anul 2013.

Uitându-mă în urmă, realizez cât de importante au fost voluntariatul și activitățile extracuriculare din perioada liceului și din timpul facultății care mi-au deschis noi orizonturi, făcându-mă să ies cât mai des din zona de confort, să dobândesc abilități noi sau să mi le pun la încercare pe cele existente.

Din noiembrie 2015 locuiesc în București, lucrez în administrația publică, o perioadă provocatoare din care încerc să iau ce e mai bun.  La fel ca pe mulți alți cetățeni, mă preocupă bunul mers al comunităților din care am făcut sau din care fac parte și-mi place să returnez măcar puțin celor care m-au format sau în care am crescut, satisfacția e de neegalat. Îmi place să conectez oameni și idei, îmi place să pun lucruri în mișcare și să transform inițiative în proiecte, în locurile în care pașii mă poartă. Informații mai detaliate aici.